Stacks Image 11616

Last minute, 1 week vanaf 98 € !

Last minute camping
Bij ons vindt u de scherpste last minute campings binnen ons aanbod. Zo bieden wij hoge kortingen op onze campings in Italië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië.
Naast een uitgebreid aanbod van topcampings kunt u bij Go4Camp ook kiezen om te verblijven in een volledig ingerichte bungalowtent, een luxe lodgetent of één van onze moderne stacaravans. Genoeg keuze dus!
Onze luxe accommodaties zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikken onze bungalowtenten over een stevig gronddoek en een partytent. Dan kunt u altijd de schaduw opzoeken.
Onze lodgetenten beschikken over stromend water en een eigen toilet. Daarnaast kunt u heerlijk zitten op de overdekte houten veranda.
Wilt u liever nog meer luxe? Dan zijn onze stacaravans een goede keus. Onze luxe stacaravans beschikken over airconditioning en een mooie houten veranda. Bovendien beschikt u bij al onze stacaravans en (lodge)tenten over een gratis barbecue.
U kunt ervoor kiezen om te verblijven in verschillende regio’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van het prachtige Toscane of bijvoorbeeld het natuurrijke Dalmatië. Wij hebben voor ieder wat wils.
Kiest u voor één van onze aantrekkelijke last minute campings, dan weet u zeker dat u voordelig uit bent. Wie wil dat nou niet?
Bekijk nu ons volledige last minute campingaanbod en kies één van onze topcampings! Boek nu tegen een voordelige prijs!
U houdt van de gezellige sfeer op de camping maar toch met alle thuiscomfort, kies dan voor een campingvakantie bij Go4Camp
Houdt u van de gezellige ongedwongen campingsfeer maar wil u tegelijk toch ook een van alle comfort voorziene accomodatie, dan vindt u zeker wat u zoekt in het uitgebreide aanbod van Go4Camp.
Wij selecteerden voor u uitsluitend echte topcampings in Italië, Kroatië, Frankrijk en Slovenië.
Op al deze campings staan onze eigen moderne stacaravans, met alle thuiscomfort zoals eigen sanitair, ingerichte keuken, gratis airco, ruime slaapplaatsen met perfect slaapcomfort, TV, mooie terrassen, open of overdekt en een heleboel extra spullen zoals bbq, kindercomfort enz.
Voor wie nog meer het campinggevoel wil ervaren hebben we bij Go4Camp ook luxe, ruime bungalowtenten met ruime voorzieningen en prima slaapcomfort.

De 70 Go4Camp bestemmingen

Go4Camp onthaalteams

Stacks Image 13038
Wanneer U op de camping toekomt, staat ons Go4Camp onthaalteam U al op te wachten. Bij een glaasje krijgt U meteen de belangrijkste informatie mee over de camping en de door U gereserveerde accommodatie die zij voor Uw aankomst grondig geïnspecteerd hebben en in orde gezet zodat U vanaf de eerste minuut kan genieten van Uw vakantie.
De Go4Camp medewerkers op de campings zijn meestal wat oudere koppels, Nederlandstalig uit Nederland of België, met heel wat ervaring en een echt campinghart.Niet alléén de camping kennen ze als hun broekzak maar ze kunnen U ook heel wat vertellen over omgeving en streek. Het zijn bovendien “handige harry’s” die elk technisch probleempje aan of in uw accommodatie snel en vakkundig kunnen verhelpen. Zij hebben maar één zorg en dat is Uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken.
Go 4 Camp, de betere campingvakanties